Den pohádek, tance a zpívání zažije 24. září zámek Stránov

V sobotu 24. září od 11 do 17 hodin mohou zájemci prožít rodinný víkendový den na romantickém zámku Stránov v obci Jizerní Vtelno u Mladé Boleslavi. Pro děti i dospělé je připraven doprovodný program, kterému budou kralovat dvě hrané odpolední pohádky.

Děti čeká hudební stezka se soutěžními úkoly, která je přivede až k princezně Zpěvance, aby jí pomohly uhodnout pravé jméno prince z daleké země. Nebude chybět malování na obličej, školička tance a zpěvu, kreativní tvoření, ples princezen a spousta zábavných her pro celou rodinu. Poprvé na zámek Stránov zavítá velice oblíbený Salon pohádkové kloboukářky.

Ve večerním čase od 20 hodin můžete navštívit letos již poslední noční prohlídky zámku za doprovodu historických postav. Dávné příběhy ožijí za svitu svíček a poodhalí nejedno tajemství ukryté za zámeckými zdmi.

Přijďte prožít víkendový den na romantickém a pohádkovém místě. Děti se tu rozhodně nudit nebudou a dospělí si mohou v klidu posedět třeba v zámecké kavárně. A kdyby snad počasí nepřálo, nezoufejte, podávat se budou i horké nápoje a kompletní program můžete shlédnout v nově opravených zámeckých interiérech.