SOUTĚŽNÍ STEZKY S PŘÍBĚHEM aneb jak nebýt jenom v on-line světě

SOUTĚŽNÍ STEZKY S PŘÍBĚHEM aneb jak nebýt jenom v on-line světě

I v době, kdy není možné osobní setkávání, můžete zabavit v rámci family day děti, rodiny, i třeba celé kolektivy a teambuidingové týmy dospěláků. A jak na to, ptáte se? Pojďme si společně užít SOUTĚŽNÍ STEZKY S PŘÍBĚHEM, které Vám připravíme podle Vašich přání na jakékoliv téma. Ať už to bude Šifra Mistra Leonarda, Vynálezy Kapitána Nema, Poklad Loupežníka Korony, Matrix nebo Lesní akademie či Pohádkový les, věříme, že si stezku užijete se vším všudy. Lze přizpůsobit dle rozsahu a finančních možností klienta nebo vypracovat konkrétní téma na přání.

Při této aktivitě nedochází při dobré organizaci ke kumulaci lidí, tyto stezky s plněním úkolů se tedy mohou konat, i když jiné akce nejsou povolené. A nepotřebujete k tomu kromě dobré nálady téměř nic. Lze připravit jako stanoviště komplet bez jakékoliv účasti našich asistentů, nebo jako stanoviště s naší asistencí. Záleží na epidemiologické situaci. Je možné využít i moderních technologií, QR kódů, navigace přes mobilní telefony apod. Je to jen na Vás, jakou formu a obtížnost zvolíte.

Každá SOUTĚŽNÍ STEZKA S PŘÍBĚHEM má svoji registraci. Tato registrace je vždy předem a on-line. Účastníci se dostaví na místo podle času uvedeného při registraci a naše asistentka vysílá postupně účastníky na stezku, aby nedocházelo ke shlukování a potkávání s ostatními. Na startu jsou k dispozici soutěžní kartičky s vytyčením trasy a potřebnými šiframi. Po cestě přírodou účastníci plní soutěžní úkoly. V cíli pak čeká na všechny odměna. Pro náročnější klientelu lze připravit on-line odesílání odpovědí v reálném čase a dárek ve formě elektronického poukazu či dárkový balíček kurýrem či poštou.